Det var på tide å oppgradere nettsidene våre, og vi håper at gjestene våre er fornøyd med resultatet.

Her finner du blant annet informasjon om åpningstider for stedene våre, menyer med priser, drikkekart og info om aktiviteter vi gjør for gjestene.

Du kan også bestille bord hos oss. Velkommen til hyggelige opplevelser hos oss på Solsiden.

Hilsen oss i Bare Blåbær as

 Gode frukter leverer jobbfrukt til din arbeidsplass i Sør-Trøndelag.
 Cafè bare blåbær er et spisested med en variert og spennende meny, og cafèen har vedfyrte pizzaovn. bær&bar vegg i vegg spesialiserer seg på kaffe- og juicedrikker på dagtid og har mer pub-/barstemning på kveldstid. Dette er stedet for naboer og stamgjester.
 Cafè bare blåbær er et spisested med en variert og spennende meny, og cafèen har vedfyrte pizzaovn. bær&bar vegg i vegg spesialiserer seg på kaffe- og juicedrikker på dagtid og har mer pub-/barstemning på kveldstid. Dette er stedet for naboer og stamgjester.

Comment