UTLEIE

UTLEIE

Sentralt i Dokkparken på Solsiden

Dokkhuset er en konsertarena og restaurant med beliggenhet på Nedre Elvehavn i Trondheim. Dokkhuset Scene presenterer kammermusikk og jazz, ny musikk, verdensmusikk og andre musikalske uttrykk.

I Dokkhuset finner du vår restaurant, Bar Passiar. Den har ca. 80 sitteplasser inne + stor uterestaurant om sommeren, en variert meny og alle rettigheter. Her har musikkmiljøet på huset en naturlig samlingsplass.

Visste du at vi har flere rom som egner seg for selskap?

I bar Passiar på Dokkhuset dekker vi gjerne opp til dere på mesaninen, som passer perfekt til en gruppe mellom 20-30 personer. Dette er rommet for lønningspilsen med gjengen fra jobben, dåp med familien, eller en formell middag.

Er dere en større gjeng, så kan vi ha plass til 40 personer i 1.etg. Dette er lokalet for dere som ønsker alt fra den pent oppdekkede til en uformell samlingsplass midt på solsiden.

Dokkhuset har også en flott sal, skulle dere være riktig så mange så dekker vi opp til 130 på 3-retters i salen, og stående på tapas eller lignende kan vi servere opp til 300 personer.

Det er mange muligheter hos oss, og vi ønsker at du tar kontakt med oss slik at vi kan gi dere et tilbud på akkurat det dere ønsker. Vi kommer gjerne med gode anbefalinger på ting som fungerer veldig fint hos oss, men ønsker også å være med å planlegge det mer utradisjonelle.

#streetfood #tapas #dine&wine #3retter #lønningspils #afterwork #GetTogether #bursdag #dåp #bryllup #konsert #blåtur #julebord

Se vår meny

Se vår meny