Fotball hele uka folkens! Alle burgere og pizza kr. 119 før og under ukens kamper!

Fotball uke 39 2017.jpg

Nok en uke med masse fotball. Champions League tirsdag og onsdag, Europa League torsdag og Premier League lørdag og søndag.
Fra en time før kampstart og under kampene får dere alle burgere og pizza til kun kr. 119,-.

Tirsdag spiller Liverpool borte mot Spartak Moskva (2-2 hjemme mot Sevilla i 1.runde). Dette er laget som Liverpool MÅ komme foran for å gå videre fra gruppespillet og allerede nå i andre kamp går det på helsa løs for nervøse Liverpool-supportere. Liverpool kan i denne kampen for første gang stille med "Fab Four", Coutinho, Mane, Salah og Firmino. Er ikke alle gode ting tre lengre?

Onsdag er Manchester United som også skal spille bortekamp i Moskva, da mot CSKA Moskva. United fikk en god start i CL med 3-0 hjemme mot Basel. Her er vel forventningene at United skal drepe kampen og få med seg et resultat. Kjedelig? Vel, så har disse kampene en tendens til å bli mer spennende enn man ønsker...

Forrige torsdag sprang RBK nakne rundt på Estadio Anoeta i San Sebastian. Med den lærepengen håper vi at de dresser seg opp og viser en annen stil denne torsdagen når Vardar fra Makedonia gjester Lerkendal. Håp om avansement for RBK are hanging in a snore, og kun seier hjemme er godt nok nå.

Premier League på Solsiden!
Lørdag og søndag viser vi Premier League. Toppkampen Chelsea-Manchester City spilles på lørdag kl. 18.30.

Vi tar bordreservasjoner hvor oppmøte må være senest en time før avspark. Bestilling av bord kan dere gjøre her, bestille bord. 
Ved bordreservasjon samme ettermiddag og på helg ringer dere 73 53 30 32.
Vi reserverer bord kun før første kamp hver dag, så det vil ikke kunne reserveres bord til f.eks Premier League kampene kl. 18.30 lørdager i og med at det kan være fullt på kampen som sendes før denne.

Se vårt matkart her :)