Da var det på`an igjen!

Fotball uke 37 2017.jpg

Og for en uke vi står foran med Champions League tirsdag og onsdag, Europa League torsdag og Premier League lørdag og søndag.

Tirsdag møtes Manchester United og Basel når gruppespillet i Champions League starter.
Onsdag er det igjen klart for Liverpool i Champions League, og de møter deres hardeste motstander i gruppespillet Sevilla på hjemmebane. Her bør de starte med en seier for å få godfølelsen med seg videre. Starter Coutinho???

Torsdag får RBK en virkelig real start i Europa League når de åpner borte mot Real Sociedad. Real S. har startet med tre strake seire i Primera Division, kan RBK få med seg poeng fra heksegryta i Spania?

Premier League på Solsiden!
Lørdag og søndag viser vi Premier League hvor det er godbiter begge dagene. Vil Klopp rotere på laget når Liverpool hjemme møter enklere motstand i Burnley, og vil Mourinho fortsette med sin faste ellever eller starte rotasjon med sin bredere stall?

Vi tar bordreservasjoner hvor oppmøte må være senest en time før avspark. Bestilling av bord kan dere gjøre her, bestille bord. 
Ved bordreservasjon samme ettermiddag og på helg ringer dere 73 53 30 32.
Vi reserverer bord kun før første kamp hver dag, så det vil ikke kunne reserveres bord til f.eks Premier League kampene kl. 18.30 lørdager i og med at det kan være fullt på kampen som sendes før denne.

Se vårt matkart her :)